Κόκκινη σάλτσα κιμά με μανιτάρια και 80% Superfood spread goji berry & χυμό ροδιού.

Υλικά:
1 μεγάλο κρεμμύδι
100γρ λάδι
50γρ λάδι
700γρ Κιμά μοσχαρίσιο
500γρ Λεπτοκομμένα μανιτάρια
500γρ χυμός ντομάτας συμπυκνωμένος
1 λτ νερό
10γρ αλάτι
6γρ πιπέρι
1γρ ρίγανη
5γρ ζάχαρη
2 φύλλα Δάφνη του Απόλλωνα
50γρ 80% Superfood spread
Goji berry+χυμό ροδιού
4γρ κανέλα.

Διαδικασία παρασκευής:
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λεπτοκομμένο κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε με τα 150γρ
λάδι για 5 λεπτά.
Μετά προσθέτουμε τον κιμά και τον καβουρντίζουμε με το κρεμμυδάκι μέχρι να
«ρουφήξει» όλο το υγρό του.
Μετά προσθέτουμε τον συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, το νερό, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη,
Δαφνόφυλλα και ρίγανη. Μόλις αρχίζει να βράζει χαμηλώνουμε την φωτιά (από το
12(μέγιστο) στο 8), και βράζουμε για 50 λεπτά.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε τον βρασμό για 15 λεπτά.
Όταν βράζει, βάζουμε το σκέπασμα στην κατσαρόλα, αν θέλουμε αρκετή υγρασία στο
φαγητό μας, ή αφαιρούμε το σκέπασμα, αν θέλουμε λιγότερο υγρό στο φαγητό μας.
Ανακινούμε συχνά.
Σε ένα μικρό ποτήρι βάζουμε τα 50γρ λάδι με τα 50γρ 80% Superfood spread Goji
berry+χυμό ροδιού, και τα ανακατεύουμε. Στο τέλος του βρασίματος, όταν σβήνουμε την
φωτιά, ρίχνουμε το μίγμα λαδιού και 80% Superfood spread Goji berry+χυμό ροδιού, και
την κανέλα και ανακατώνουμε απαλά. Αφαιρούμε την κατσαρόλα από το μάτι της κουζίνας
μετά από 5 λεπτά.
Σημείωση 1: Αντί για 500γρ χυμός ντομάτας συμπυκνωμένο, μπορούμε να βάλουμε 1 κιλό
ντομάτα αποφλοιωμένη και τριμμένη, οπότε βάζουμε 1λτρ νερό ακόμη.
Η προσθήκη του 80%Superfood spread Goji berry + χυμό ροδιού δίνει «άλλη» γεύση στο
φαγητό μας.

Καλή όρεξη σε όλους