Εταιρία

Η Goji & health.gr, ξεκίνησε, ως ιδέα, το 2012, με τις συνταγές της μαρμελάδας και τα πειράματα μαγειρέματος, προσπαθήσαμε να τα διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό και υγιεινό για τον καταναλωτή, με υπερτροφές, χωρίς ζάχαρη, χωρίς βρασμό μόνο με παστερίωση ώστε να μην καταστραφούν κατά το δυνατόν οι πολύτιμες ιδιότητες των υπερτροφών, πλούσιες σε φυτικές ίνες και Vegan!

Ξεκινήσαμε τη διάθεση των προϊόντων της μαρμελάδας στο τέλος του 2018, μέσα από εκθέσεις, μικρές διαφημίσεις και μια προσπάθεια να μπούμε σε ιδιαίτερα μαγαζιά! Κατά την διάρκεια της πανδημίας του covid-19, αλλάξαμε το όνομα, ώστε να είναι πιο κατανοητή η πολύ μεγάλη περιεκτικότητα σε Superfoods και ότι χρησιμοποιείται και για άλλες παρασκευές, πέρα του πρωινού σαν μαρμελάδα.

Οι μαρμελάδες μας από Goji berry (ως βάση) και περιεκτικότητα 40% και σε τρεις βασικές γεύσεις, είναι extra σε περιεκτικότητα φρούτου, σε τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς: με Πράσινο Μήλο, Κολοκύθα και Χυμό Ροδιού σε ποσοστό 40%.

Επειδή πιστεύουμε στα προϊόντα μας, εμπλουτίσαμε πρόσφατα την γκάμα των προϊόντων μας με δύο νέες γεύσεις! Goji Berry και Σύκο και Goji Berry και ΒερίκοκοΟι δύο νέες γεύσεις που προστέθηκαν πρόσφατα στην οικογένεια των προϊόντων μας είναι goji berry σε περιεκτικότητα 20% και σύκο 60% ή βερίκοκο 60% με αποτέλεσμα να πετυχαίνουμε ένα προϊόν  με περιεκτικότητα φρούτου 80%!

Η ζάχαρη απουσιάζει από όλα μας τα προϊόντα και έχουν ως αποκλειστικό γλυκαντικό τη  stevia, (εκτός του Goji Berry και Σύκο, που δεν περιέχει κανένα πρόσθετο γλυκαντικό) πετυχαίνοντας έτσι ένα προϊόντα με ελάχιστες θερμίδες, χωρίς συντηρητικά, χωρίς φάρμακα και πιστοποιημένα από την Αγγλική Vegan Society, ως  Vegan προϊόντα. 

Οι υγιεινές μαρμελάδες μας με βάση την υπερτροφή Goji Berry είναι κατάλληλες για άτομα που ακολουθούν μια υγιεινή διατροφή, διατροφή χαμηλή σε θερμίδες καθώς και άτομα με έντονη καθημερινότητα ή αθλητές που επιθυμούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, για διαβητικούς άλλα και για όλους εκείνους που  θέλουν κάτι γλυκό με ελάχιστες θερμίδες. Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για μεγάλους και παιδιά μεγαλύτερα του ενός έτους.

Οι 80% Superfoods Spread, Goji and Health θα ενισχύσουν την δημιουργική μαγειρική σας, μιας και με γεύση «ελαφρά» γλυκόξινη, είναι κατάλληλες για χρήση σε σαλάτες ως dressing, σάλτσες τύπου chutney,  συνοδευτικό αλλαντικών, τυριών και φρούτων, για καλωσόρισμα σε τραπέζια, μαρινάδες σε κρύα και ζεστά πιάτα, ακόμα και σε ποτά-κοκτέιλ, κοκτέιλ φρούτων  κλπ. Με λίγα λόγια μπορούν να συνοδεύσουν το γεύμα σας από το πρωινό έως το δείπνο σας.

Περισσότερες πληροφορίες, θα βρείτε αναλυτικότερα σε κάθε ένα από τα προϊόν μας, στην ιστοσελίδα μας και στο facebook.

 

Στοιχεία επικοινωνίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΙΩΤΗΣ, Γεωπόνος

ΤΗΛ:6946969219