Εταιρία

 Είμαστε μια νέα ανερχόμενη επιχείρηση, που ξεκίνησε  την προσπάθεια στα τέλη του 2012, από τον γιατρό, Οικονομόπουλο Ιωάννη και τον γεωπόνο Καρακατσιώτη Δημήτριο. Ο σκοπός μας ήταν να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό και υγιεινό για τον καταναλωτή. 

      Σε δικά μας κτήματα και εγκαταστάσεις,με γεωπονικά ελεγμένες καλλιέργιες στην Ανάβυσσο Αττικής, παράγουμε ρόδια και goji berries.Το 2017, κάναμε μικρές δοκιμές σε ό,τι αφορά την παραγωγή χυμού ροδιού και μαρμελάδας σε τρεις γεύσεις (προς το παρόν) γκότζι 40%+κολοκύθα 40%, γκότζι 40%+πράσινο μήλο 40%, γκότζι 40%+χυμό ροδιού 40%. Η παρασκευή τους δηλαδή έχει συνολικά 80% φρούτο είναι χειροποίητη χωρίς καθόλου φάρμακα, συντηρητικά και τεχνητά αρώματα, χρώματα, καθώς επίσης και χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Η γλυκαντική ουσία με την οποία παρασκευάζουμε τις σουπερ υγιεινές μαρμελάδες μας προέρχεται από το φυτό stevia. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε προϊόντα με σχεδόν ανύπαρκτες θερμίδες. Το 2018 προς το τέλος της χρονιάς προχωρήσαμε στην παραγωγή και τοποθέτηση στην αγορά των πρωτοποριακών και υγιεινών προϊόντων μας, τα οποία ο κόσμος  αγκαλιάζει. Διαθέτουμε τον χυμό ροδιού σε μπουκάλια 1Lt. και 1/2Lt, φρέσκο κατεψυγμένο και 100% φυσικό χυμό. Έπισης διαθέτουμε κατεψυγμένο ή νωπό goji berry σε σκαφάκια των 100gr. Από την νέα περίοδο θα έχουμε και μικρότερες συσκευασίες χυμό ροδιού. Το goji berry, το διαθέτουμε σε χλωρό στην εποχή του, και σε κατεψυγμένη μορφή εκτός εποχής. Ο καταναλωτής δεν γνωρίζει ότι υπάρχει Ελληνικό goji berry, που παράγεται το καλοκαίρι, και μπορεί να καταναλωθεί ως χλωρό στην εποχή του ή κατεψυγμένο όλο το χρόνο, το οποίο σε αυτές τις μορφές ως γνωστόν είναι ανώτερο από το αποξηραμένο εισαγώμενο. Κατά το πλείστον ο καρπός που παράγεται από τα φυτά μας, γίνεται Έξτρα μαρμελάδα, πολύ καλής ποιότητας, με περιεκτικότητα συνολικά να είναι 80% και πάνω, σε φρούτο. Το σημαντικό είναι, ότι  η περιεκτικότητα ανέρχεται στο 40% goji berry (νωπό ή κατεψυγμένο, και ΟΧΙ αποξηραμένο), την οποία περιεκτικότητα  κανένα άλλο παρεμφερές προϊόν στην αγορά δεν έχει, απ΄ όσο γνωρίζουμε.

       Οι υγιεινές μαρμελάδες μας με βάση την υπερτροφή goji berry είναι κατάλληλες για όσους και όσες θέλουν να κάνουν δίαιτα, υγιεινή διατροφή, να ανταπεξέλθουν στην προπόνηση, θέλουν κάτι γλυκό με λίγα και μόνο τα φυσικά σάκχαρα που εμπεριέχονται στα φρούτα. Γενικότερα για όλους από ενός έτους και πάνω. Επιπρόσθετα θα σας βοηθήσει στην δημιουργική μαγειρική σας, μιας και η μαρμελάδα μας είναι «ελαφρά» γλυκόξινη, και κάνει για σαλάτες, σάλτσες τύπου chutney,  συνοδευτικό αλμυρών, τυριών και φρούτων, για καλωσόρισμα σε τραπέζια, μαρινάδες σε κρέατα, ακόμα και σε ποτά-κοκτέιλς, κοκτέιλς φρούτων  κλπ. Με λίγα λόγια μπορούν να συνοδεύσουν την διατροφή σας από το πρωινό έως το δείπνο αλλά και after, όπως λέμε στα ελληνικά

       Τα GOJI & HELTH, είναι πολύ ιδιαίτερα και απολύτως υγιεινά προϊόντα, ανεκτίμητης διατροφικής αξίας, σε άριστη τιμή.

 

Στοιχεία επικοινωνίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΙΩΤΗΣ, Γεωπόνος

ΤΗΛ:6946969219